Kurumsal


Çiçek Salamura San. Tic. A. Ş. 1988 yılında İzmir’de üretimine başlamıştır. Zaman içerisinde kendini geliştirip sürekli yatırım yapıp, üretim kapasitesini arttırarak mevcut müşteri portföyünün yanında yeni pazarlara yönelip, ürün ve hizmet kalitesinden ödün vermeden yurt içi ve yurt dışındaki pazarlarda da sektöründe aranılan bir marka haline gelerek, marka değerini arttırmıştır.

Üretiminde ISO 22000 Kalite Yönetim Sistemi ve HACCP (Hijyen Kuralları) uygulanmaktadır. Sebzelerini kendi temin ettiği tohumlardan, sebzelerin türüne göre Türkiye’nin farklı bölgelerindeki verimli topraklarına ekim yaptırarak, ziraat mühendisleri gözetimi altında yetiştirmektedir. Böylece ürün temininden başlayıp üretim ve sevkiyat aşamalarına kadar olan tüm süreçlerle de oluşabilecek, insan sağlığına zararlı tüm risklerin önlemini alarak en aza indirmektedir. Bu titizlikle sektöründe ilk olarak Helal Gıda Sertifikasına sahip olmuştur. Yine sektöründe ilk olarak Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü tarafından (International Taste & Quality Institute) “Üstün Lezzet Ödülü”ne layık görülüp, sertifikalandırılmıştır.

Teknik gelişmelerin takipçisi ve bunlara açık olan Çiçek Salamura A.Ş.; yurt dışı ve yurt içi gıda fuarlarına katılımlarına devam ederek; üretim, hizmet ve sağlıklı gıda kalitesi noktasında sürekli yükselmeyi, pazar payını arttırmayı ve sektöründe zirvede kalmayı hedeflemektedir.

Bayiilerinden ve tüketicilerinden alınan memnuniyetle Çiçek Salamura A.Ş. AR-GE çalışmalarını daha da ilerletip,
“Sağlıklı Gıda Üretir” ilkesinden ödün vermeden daha kaliteli ürün ve daha iyi hizmet için çalışacaklarını bildirmekten onur duyarlar.


Türkiye’de Geniş Bayi Ağı

Dünya’nın birçok ülkesine ihracat